Post by gapecnodety on Feb 21, 2022 6:29:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju raha ▞▞▞
▞▞▞ Mazes \u0026 More 2022 version ▞▞▞
Naudin väga Mazes & More... millegipärast olen alati näinud teed, kuidas labürindist välja pääseda. Kuid see sisaldab ka kõiki lisasid, mis muudavad selle tõeliselt lõbusaks! Proovi !
Mulle meeldib tume režiim ja olen kleepinud kõik tumeda režiimi tasemed.
Väga hea mäng
Enamik labürinte on samad. Lihtsalt ümber pööratud või ümberpööratud. Tundub, et mängiks sama puslet neli korda.
Mind tabas kohe käivitamise reklaam, mul ei olnud isegi võimalust esimesena mängida. See annab teile kohese desinstallimise, hüvasti.
Lahe äpp
Oleks 4 tärni mäng, kui see poleks ebaühtlane ja liikuv ning rohkem kui liigsed reklaamid, mida ei tasu installida.
See on kõigi aegade halvim mäng, ka üsna igav, palun parandage seda
Labirynty i więcej Łamigłówki vcd
liiga palju reklaame
Ma arvan, et see on suurepärane mäng, kuid põhjus, miks ma andsin sellele kolm tärni, on see, et sellel on palju reklaame ja see liigutab automaatselt teie eest punkti. Mulle meeldib idee, et sellel on valikud, millist labürinti soovite teha.
Reklaamikeskus, puudutage ekraani, seal on reklaam, lõpetage tase, seal on reklaam, käivitage mäng, jah, rohkem reklaame, mul on kunagi olnud reklaami reklaam...
Heaaaaaa!
Väga halb rakendus, liiga palju reklaame
Hea, kuid lihtne Looge 3D võitlustegelastega. Kasutage lõbusamate soovide jaoks, näiteks imemängud ükshaaval. ☺😊😀😁😂😃😇💚💙👍✌👌👏
Hea mäng, kuid tänu paljudele reklaamidele on raske väga kaua mängida.
👍
Kena mäng. Väljakutsuv, lõbus ja lõõgastav. Mängu esimest korda alustades on kõige raskem pimedus. Cooooooooooooo mäng!! Välja arvatud...liiga palju reklaame!!!!!!!! Ärge ostke, eemaldage kõik reklaamid. Lihtsalt lülitage wifi välja, kui teile ei meeldi reklaamid ja teie hull. Aga. WiFi väljalülitamine: 1. ei võimalda teil saada vihjeid tasuta, sest tasuta vihje saamiseks peate vaatama reklaami. (Duh!) 2. Te ei saa vahele jätta, sest (samal põhjusel kui 1) Minu hinnang: ^^^¶¶ (Eh, ok.) Palun vastake sellele sisuloojale.
Hea mõttlemis mäng
alguses oli lõbus, kuid siis hakkasid ilmuma hüpikaknad ja ma ei saanud isegi mängu peatada ega ka lisamist vahele jätta! see oli jube!
Hea aja möödumise eesmärgil😃
Ei soovita aga normaalselt
Bludiště & More Hádanky hxac
See mäng on üsna sõltuvust tekitav!!!Hoolimata sellest, et mäng on lihtne, on seda lõbus mängida....Mulle meeldib see!!Pealegi kui tase tõuseb, tuleb sellele tähelepanelikult tähelepanu pöörata.... on üsna väljakutseid pakkuv ja meeldejääv... selle mängu jaoks peab teil olema hea intuitsioon... loodan, et teile meeldib see!!
Mängul kulub vastamiseks mõni sekund, vastasel juhul võib see mõne minuti jooksul häirida.
Kui avan rakenduse, kuvatakse reklaam, siis lähen mängima labürinti ja hankin uue. Reklaame on rohkem kui tegelik mänguaeg
Nii ja naa
pean suutma seda kogu aeg sõrmega liigutada, mitte anda talle suunda ja siis jälgida, kuidas see liigub, et igal ristmikul peatuda, ja poolel korral läheb see pühkimise osas valele poole. see pidev peatumine põhjustab ka ajakaotust, mis on naeruväärselt kitsas, arvestades viisi, kuidas peate seda liigutama
Ausalt, üks paremaid mänge seal, palju lõbusaid mängurežiime ja ei pommi teid reklaamidega. Soovitan, suurepärane aja surnuks löömiseks.
Ma ei saa aru, miks inimesed kaebavad reklaamide pärast selles rakenduses, seal pole üldse palju ja see ei ole nii, et reklaamid ilmuvad mängu keskel. Arvan, et peaksite selle rakenduse alla laadima ja vaatama, kas see meeldib teile sama palju kui mulle. Olen nõus, et kõik, mida saate labürintides teha, on siin, see kannab nimetust Mazes & More ja sellest piisab kõigile. Laadige see rakendus alla ja proovige, et proovimine ei saa kunagi haiget.😊
See on fantastiline ajuharjutuste mäng ja ka võrguühenduseta väga hea
KÕIK MA SAAN ON KUULUTUSED! Vahel KAKS! PIKK! KUULUTUSED! iga taseme vahel! Ma ei tea, kuidas kellelgi on selleks aega! ... Kus on mäng, mida mängivad inimesed, kes ütlevad, et neil pole reklaame! Seda ma tahan mängida! 😖😖😖 ... DESINSTALLIMINE !!!
Heroes Inc! Arkádové zejp
mäng on äge ja mulle meeldib. aga kui võimalik, muuda värvi minu jaoks, kui keskendun, tunnen veidi peapööritust ja pean südant.
Enne privaatsuslepinguni jõudmist ilmus reklaam ja ma pidin 3 reklaami vaatama, enne kui esimese labürindi tegin. Mis jama.
Reklaame on naeruväärsetes kogustes, sain 2 kuulutust juba enne esimest korda mängima hakkamist, siis tuli aina rohkem ja rohkem, ma lihtsalt vaatasin reklaame ja aeg-ajalt sain ka mängima! + millegipärast sunnib rakendus mind reklaamitava rakenduse alla laadima, see avaneb Google Store'is või mu brauseris, isegi kui ma klõpsasin X-il mitu korda, eemaldan selle.
Liides on lihtne, kuid sisu on väga huvitav ja inspireeriv. Paneb unustama kõike muud, kui keskenduda mängule, puhas nauding mängimisest
Mazes & More Jumboq pyf
väga tore mäng ...mõnus, kuid ärritab mängimist jätkates ...see pole nii keeruline, kui arvate
Mulle meeldib see! Kuid siin on võimalus paljudele reklaamidele pärast kahte kolme on d Lisa lõppude lõpuks on see lõbus ja sõltuvust tekitav. Soovitan seda mängu, kui teile meeldivad labürindid, kuid teadke, et seal on palju reklaame!
Liiga palju reklaame. Liiga paljude reklaamide tõttu sunnitud desinstallima. Halvim kogemus üldse.
Sellel on liiga palju lisandeid, kuid see treenis mu aju tõesti. Kui ma seda mängima hakkan, eksin sellesse ära. See on tõesti lõbus!
Waaaayyyy liiga palju reklaame, see muudab mängimise tõesti tüütuks. Selle tõttu desinstallin mängu.