Post by gapecnodety on Feb 21, 2022 6:14:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau žetonų ▞▞▞
▞▞▞ Wild Castle TD - Grow Empire 2022 version ▞▞▞
Bubble Shooter Nezahtjevne igre pju
Tai geras žaidimas, man jis patinka, tik problema yra ta, kad akumuliatorius išsikrauna per greitai, nuo 100% iki 50% maždaug per 15 minučių
Gerai kol kas. Matau, kad labai greitai laimėti tampa mokama
Palyginti su kitais mobiliaisiais žaidimais, šis žaidimas yra nuostabus. Pradėjau prieš savaitę ir nerimavau, kad jis nebus atnaujintas, bet vakar jis buvo atnaujintas! Atneša įdomų bokšto gynybos posūkį. Daugelis žaidimų mobiliesiems taip pat yra per trumpi, tačiau šis žaidimas plečiasi visomis kryptimis. Kelių žaidėjų režimas būtų gana šaunus, arba coop, arba pvp. Šiek tiek šlifuotas, bet kol kas jokių klaidų ir ketinu kurį laiką pasilikti.
Labai juokinga. Jokių reklamų jums į veidą nematome, nebent norite daugiau aukso. Gera sistema.
Iškėliau klausimą, kodėl I F generatoriaus bokštas neveikia. Mano apžvalga pašalinta. Norite imtis veiksmų.
Puikus zaidimas. Waaaay per daug šilumos telefone po 5 minučių žaidimo. Priešingu atveju. Mėgsta lengvą žemesnio lygio progresą. Daug atnaujinimo pasirinkimų. Viskas puiku. Tiesiog per daug šilumos 🔥
Prarado viską. Turėjau šį žaidimą savo telefone ir padariau TONAS pažangos, dešimtis valandų, tada įkėliau programą į savo kompiuterį, susiejau „Google“ paskyrą ir ji nesinchronizavo esamos paskyros ir ją iš naujo nustatiau. Aš vėl prisijungiau prie savo telefono ir jis taip pat iš naujo nustatytas. Atsigavimas būtų PUIKUS, bet manau, kad tai mažai tikėtina.
Wild Castle TD - Grow Empire Аркадни fkg
Tai labai lengvas, greitas, paprastas ir sudėtingas žaidimas. Aš tikrai papasakosiu apie tai savo draugams! Laukinės pilies TD... nepamirškite!!!
Sąžiningai, atsisiunčiu, o kai kurie žmonės sako, kad jis tampa niūrus, todėl gali reikėti tik atnaujinti. Gerai su tais kūrėjais?
Skelbimai neveikia, turi naujausią atnaujinimą, nieko neveikia. Ar galite pataisyti, kad negalite žiūrėti skelbimų? Ekranas ištuštėja ir žaidimas paleidžiamas iš naujo kiekvieną kartą, kai spusteliu, kad žiūrėčiau skelbimus, mygtuką „gauti“ TV. Ištaisykite šią klaidą, kad gaučiau papildomą auksą
Įdomu, bet pragaras jūsų akumuliatoriaus veikimo laikas
Wild Castle TD - Grow Empire आर्केड गेम tyq
Mielas žaidimas. Aš pasiekiau 385 lygį, bet žaidimas išauga taip staigiai, kad jis sustoja. Taip atsitinka, kai žaidime pritrūksta idėjų ir jis bando išlaikyti jus šalia tų skelbimų. Aš pasiekiau savo lankininkus iki 760 lygio. Norint atnaujinti lankininkus į kitą spalvą, prireiktų 48 ir daugiau valandų nenutrūkstamo bangų ūkininkavimo. Kūrėjai gali apsvarstyti galimybę pakeisti atlygio skalę. Kai skalė yra per stačios, tai sustabdo pagreitį. Negaliu įsivaizduoti, kad turiu 300 valandų ūkininkauti, kad gaučiau Excalibur.
Žaidimas man labai patiko, kol pritrūko žetonų... juos galite gauti tik už pinigus...
Jei aukso kasyklos ir kolonijos gali toliau gaminti auksą, net jei uždarome žaidimą, įvertinsiu jį 5 žvaigždutėmis.
Žaidimas geras, bet tas pats kartojosi vėl ir vėl
Labai gražu ir smagu! Nevargina akių ir šiek tiek ramina. Tikrai reiktų pabandyti!
Gero laiko žudikas. 5 USD už 30 minučių aukso padidinimą? Nagi. Karštas patarimas, jei norite, kad žmonės pirktų daiktus už priimtiną kainą. Aš daug išleidžiu mobiliųjų žaidimų mikrooperacijoms, bet man tai kainuoja.
Gerai, bet kažkas negerai. Negaliu gauti kolonijos, kad ir kiek kartų ją sunaikinau.
Iš esmės tai yra Growth Castle TD, bet su geresne grafika. Vis tiek smagu žaisti, puiku, kai įstrigote tualete.
Akivaizdus augančios pilies apiplėšimas. Vis dėlto „Grow Castle“ yra neįtikėtinas žaidimas, kurį tikrai turėtumėte žaisti vietoj šio grynųjų pinigų griebimo
Tai geras žaidimas, tik tiek. Tai nerenka aukso ar nieko kito, kol esate neprisijungęs, man tai labai ima, o toks žaidimas yra pageidautinas.
Puikus žaidimas... Tai kaip bokšto gynyba
Wild Castle TD - Grow Empire Spillehall gyls
Kai atrakinsite visus herojus, pastatus ir ginklus, tai pasidaro labai nuobodu ir kartojasi. Gana greitai viską atrakinau, dabar nėra pagrindo žaisti. Deja, dar vienas trumpo gyvenimo žaidimas ištrintas.
Bet kokiu atveju gauti žetonus nemokamai? Tiesiog būkite įveikę, nes man reikia reklamuoti. Didelė gėda, kad žaidimas patiko! Dabar eiti kitur.
WTH? Naujausias atnaujinimas išmetė šį žaidimą. Jūs atėmėte pavyzdinius taškus, kuriuos jau buvau uždirbęs. Kodėl pablogintumėte žaidimą? Maniau, kad atnaujinimai turėtų būti patobulinimai.
Super smagu. Dėl to net nesinori jo nuleisti. Jei jums patinka pilies žaidimai, tai nuostabu.
Nuobodus žaidimas Nėra nieko kito, kaip tik leisti auksą ir burti. Kai kurie herojai brangūs ir nieko neveikia, nematau žaidimo prasmės.
Įdomus žaidimas, išskyrus visišką augančios pilies apiplėšimą. Tai ne tik įkvėpimas. Tai beveik tas pats žaidimas, išskyrus 3d. Nagi, žmogau ://
Nuostabus žaidimas, žaisti smagu! Auksas visada gerai išleidžiamas, o sunkumai yra subalansuoti. Tai lengva žaisti, viskas savaime aišku
Žaidimas gali būti įdomus, bet jokiu būdu negalima užsidirbti aukso neprisijungus, negalima automatiškai atkurti lygių, o žaidimas labai pasikartoja. Taip pat sakoma, kad galite surinkti daugiau nei 60 herojų, tai nėra tiesa, yra tik 20.
Aš nusipirkau karališkosios kasyklos pakuotę, niekada negavau prekių.
Šis žaidimas man labai patiko. Tada gavau naują įrenginį ir negalėjau perkelti savo pažangos į naują telefoną, todėl visa patirtis staiga baigėsi.
Nesate tikri, ar nenaudojate grynųjų pinigų, jei jie negeneruoja, kai esate neprisijungę, nes sunkumų šuolis yra beprotiškas ir begalinis ūkininkavimas už mažesnį atlygį.
Tai geras žaidimas, bet po kurio laiko jis pasikartoja ir tampa nuobodus. Vietų tokio tipo žaidimams tikrai nėra daug.
Supah
Nuobodu
Paprastas, bet labai priklausomybę sukeliantis žaidimas su paslėptu gyliu. Parduotuvės daiktai taip pat nėra per daug į akis. Myliu!
Priklausomybę sukeliantis, lengvai paimamas, toliau aš einu... Ir einu... Ir einu......
Atsimuškite į sieną, kad greitai išleistumėte
Wild Castle TD Bâtir un Empire Arcade tdws
Būčiau jai skyręs aukštesnį įvertinimą, bet už prakeiktus skelbimus, kurie atsitiktiniais intervalais užvaldo mano telefoną, net kai nežaidžiu (dabar) ištrinta programa!
Pradžioje vėsu, tada beprasmiška. Tai tikrai atrodo kaip tuščias žaidimas
Tai nėra toks priklausomybę sukeliantis žaidimas, kaip augti pilis, nes 400 etape mano purpuriniai brangakmeniai yra maksimaliai ir iš jo nėra jokios naudos. Atnaujinkite daugiau turinio
Mėgavosi šiuo žaidimu, kol buvo pašalintas pragaro režimas. Žaidimo „Facebook“ puslapyje taip pat beveik nekalbama.